Mendula

Dječji vrtič “MENDULA” nalazi se u Kaštel Kambelovcu, a sa svojim radom je započeo 1996.godine.
Smješten je uz samu obalu moragdje djeca dosta vremena provode u vrtićkom dvorištu i na plaži udišući morski zrak i uživajući u ljepoti koje nam more pruža.

Naš vrtić ima dvije odgojne skupine- jutarnju i popodnevnu u kojima boravi 40 djece od 3-7 godina, a odgojno-obrazovni rad provode dvije odgojiteljice.

U godišnji plan na nivou našeg vrtića uvrstili smo projekt “ZANIMANJA”. Cilj projekta je da djeca upoznaju glavna obilježja pojedinih zanimanja. Dio djece iz naših skupina je uključen u rano učenje engleskog jezika 2x tjedno- “EKLATA” škola stranih jezika.

  -Rujan je protekao u prilagodbi novoupisane djece.

  - U listopadu smo obilježili “dane kruha” u našem vrtiću. Djeca su uživala u ulogama malih pekara mijeseći i degustirajući svoje proizvode. Također smo sudjelovali i na “DANIMA KRUHA” održanim u K.Kambelovcu 21.10.18.g.

  Studeni- stigla nam je jesen sa svojim šarenim spektrom boja, tako da smo uz mnoštvo prirodnog materijala upotrijebili našu (dječju) kreativnost za izradu različitih oblika koji su ukrasili naš prostor u vrtiću. 8.11.18. posjetili smo Antoničin mlin u Žrnovnici. Djeca su ipet dobila priliku da mijese tijesto. Slušali su i priču mlinara iz njegova djetinjstva te uživaku u slobodnoj igri u prekrasnoj prirodi. Ovaj posjet je vezan i za naš projekt “ZANIMANJA” gdje nam je bio cilj da djeca upoznaju zanimanje “MLINAR” te njegovu svrhu i vrijednost, a koje isto tako na žalost polako izumire.

  -Prosinac smo proveli u posebnom blagdanskom ozračju. Stigao nam je Sv.Nikola sa punom vrećom slatkiša, a djeca su mu za uzvrat otpjevala nekoliko prigodnih pjesmica u čast njegova imendana; zatim je usljedilo zajedničko fotografiranje.
  Roditelji su sudjelovali na radionicama te na taj način doprinijeli uređenju našeg prostora.
  Dočekali smo i Djeda Božićnjaka koji je nakon odgledane predstave podijelio djeci prigodne darove i slikao se s nama.

 • 1 skupina 6-satnog jutarnjeg programa – od 07:30 do 13:00 sati
 • 1 skupina 6-satnog poslijepodjevnog programa  - od 13:30 do 19:00 sati

Biserka Balek – 6 satni jutarnji program / odgovorni odgojitelj

Nada Jerčić – 6 satni poslijepodnevni program

Telefon: 021 220-205
Adresa: Obala kralja Tomislava BB, 21214 Kaštel Kambelovac

učitavam kartu - molimo pričekajte ...

Dječiji vrtić Mendula 43.549040, 16.383127 Dječiji vrtić \"Mendula\"