Neven

DV Neven otvoren je davne 1973. godine u K. Sućurcu, a okružen je velikim dvorištem iz kojeg se pruža divan pogled na more i obližnji Kozjak.

Odgojno-obrazovni rad organiziran je u tri desetosatna boravka u kojem boravi 66 mališana u dobi od 3 do 7 godina. Želja nam je da kroz veselu i ugodnu atmosferu u vrtiću djeci budemo podrška u razvoju njihovog samopouzdanja, snalažljivosti, kreativnosti, individualnosti, odgovornosti.

Za ovogodišnji projekt odabrali smo “Zanimanja”. Dječji interes za ovu temu uvijek je prisutan tako da ćemo njihova sadašnja znanja nastojati produbiti novim spoznajama o važnosti svakog zanimanja.

    Rujan je prošao u prilagodbi novoupisane djece na boravak u vrtiću ali i na stvaranju nekih novih prijateljstava. Veliši su bili na poludnevnom izletu u Žrnovnici gdje su posjetili izletište Antoničin mlin i vidjeli staru mlinicu, mijesili su i pekli kruh, uz upaljeni komin slušali priče o životu uz rijeku te uživali u slobodnoj igri na livadi.

    Ovo izletište su u sklopu Dana kruha u listopadu posjetili i dvije mališke skupine koje su se vratile prepune lijepih doživljaja.

    U studenom su se održale jesenske svečanosti na kojima su djeca kroz pjesmu, ples i igrokaze pokazala što su sve u vrtiću naučila. Održale su se i radionice izrade lampiona, a s upaljenim lampionima osvijetlili smo i špilju Vranjaču na zajedničkom izletu djece i roditelja.

    Advent smo započeli prolaskom kroz Adventski vrt, dočekali smo i svetog Nikolu koji nam je ostavio poklone te kroz prozor ubacio punu vreću medenjaka, slatkiša, oraha…Družili smo se s Djeda Mrazom nakon novogodišnje predstave te nam je tom prilikom podijelio darove i slikao se s nama. Održale su se Božićne svečanosti i radionice, a posjetili smo i Advent u Splitu i uživali u šetnji ukrašenim kalama, toplim fritulama te igri u Đardinu

  • 3 skupine 10-satnog programa – od 06:00 do 17:00 sati

Sanja Petričević – 10 satni program

Mira Marinović Batić – 10 satni program

Sani Borča – 10 satni program

Vesna Ponjarac – 10 satni program / odgovorni odgojitelj

Lada Sikavica – 10 satni program

Nada Biočić – 10 satni program

Telefon: 021/440-219
Adresa: Obala kralja Tomislava 21, 21212 Kaštel Sućurac

učitavam kartu - molimo pričekajte ...

Dječiji vrtić Neven 43.546538, 16.422568 Dječiji vrtić \"Neven\"