Rastimo zajedno

  25 rujna, 2017

 Radionice za roditelje Rastimo zajedno

U Dječjem vrtiću Kaštela započinjemo s novim ciklusom radionica iz Programa za roditelje Rastimo zajedno. Glavni cilj radionica je stvoriti poticajno i osnažujuće okruženje u kojem će roditelji s voditeljicama radionica i s drugim roditeljima razmjenjivati iskustva i ideje o načinima na koje žive svoje roditeljstvo, upoznavati bolje sebe kao roditelja, prepoznavati načine na koje se odnose prema svojem djetetu te doznati i za druge moguće načine odnošenja prema djetetu.

Program se sastoji od 11 radionica koje su prvenstveno namijene roditeljima djece do četvrte godine života, no prijaviti se mogu i roditelji djece do polaska u školu. Radionice će se održavati jednom tjedno u trajanju od 2 sata tijekom 11 tjedana u prostorijama DV Trešnjica.n

Prva radionica održat će se u utorak, 10. listopada 2017. s početkom u 18,00 sati. Radionice su za roditelje BESPLATNE. U radionice se mogu uključiti i roditelji čija djeca nisu polaznici DV Kaštela.

Voditeljice radionica su psihologica Dalma Luketin, defektologica Asja Podrug i odgajateljica Sandra Celić.

Prijave su obavezne, a svi zainteresirani svoj dolazak mogu prijaviti do 06.10.2017.  na broj telefona 091/225 4804 i 091/ 225 4806.

Broj polaznika je ograničen. Očekujemo vas s veseljem!

NAŠI VRTIĆI